fbpx

TEHSi - izdelki za podjetje in dom

TEHSi

 

TEHSi – izdelki za podjetje in dom

 

Podjetje TEHSi prodaja kakovostne pisarniške (operativne in direktorske), konferenčne, delovne in vrtne stole. Ponudba je dopolnjena s stoli za jedilnice in opremo za zunanjo uporabo.

Tako lahko najdete v ponudbi naše spletne trgovine stole za pisarne, konferenčne in sejne sobe, čakalnice, dvorane, hotele, vrtove, terase, jedilnice, balkone, čajne kuhinje, bazene …

Stoli so namenjeni vsakodnevni večurni uporabi, so ergonomsko oblikovani in modernega dizajna. Namenjeni so tudi zahtevnejšim uporabnikom.

S pestro izbiro ponujene dodatne opreme si lahko sestavite stol po vašem okusu, želji in potrebi. Izbirate lahko med široko paleto materialov in barv, mehanizmi, opirali za roke, podnožji …

 

Dostava nad 100€ (brez DDV) je brezplačna. Poleg tega priznamo tudi količinski popust – več o tem v pogojih poslovanja. Plačevanje je možno z neposrednim bančnim nakazilom in s FLIK-om.

 

OPOMBA:
V primeru, da potrebujete ponudbo, se na nas obrnite preko e-pošte prodaja@tehsi.si, lahko pa tudi izvedete naročilo, na blagajni pa pri opombah navedete, da se zanimate za ponudbo.

 

0
    0
    Vaše košarica
    Your cart is empty