fbpx

Glavarjeva ulica 7, 8210 Trebnje info@tehsi.si

TEHSi - izdelki za podjetje in dom

Pisarniški stoli

Domov  >>  Pisarniška oprema  >>  Pisarniški stoli

Pisarniški stoli so pomemben del opreme vsake pisarne. Predvsem delovni stol, na katerem sedimo po več ur na dan, mora biti ergonomsko pravilno oblikovan, izdelan iz zdravju neškodljivih materialov, stabilen, udoben, primeren svoji namembnosti in tudi prijeten na pogled.

Pregled Nobis stolov

Podjetje Nobis pohištvo nudi zelo pester nabor pisarniških stolov, ki ga je v celoti nemogoče prikazati v spletni trgovini. Precejšnje število modelov in različic, nabor materialov blaga in ogrodja ter dodatne opreme ponuja kupcu skoraj neskončno možnost izbire.

Vabimo vas, da za ponudbo stopite v kontakt z nami preko obrazca za povpraševanje ali elektronske pošte.

Ergonomik N in V

Stol N ima nizek naslon (do ramen), V pa pomeni višjo izvedbo (lahko naslonimo glavo).

Ergonomik ima tanjši naslon in je zato na videz zelo eleganten. Vgrajeno ima sinhrono mehaniko, ki omogoča uporabniku dinamično sedenje. S pravilno nastavitvijo odpora hrbtišča pa dosežemo pravi Body Float učinek – občutek breztežnosti ali občutek lebdenja. Stol pomaga pri gibanju med sedenjem.

K temu pisarniškemu stolu se lepo kombinirajo konferenčni stoli iz družine Ergonomik.

Pisarniški stol
Pisarniški stol
Ergonomik V
Ergonomic N
Dimenzije Ergonomik V

Stiv

Pisarniški stol Stiv ima vgrajenih 9 mehanik. Je nedvomno stol, ki ga brez pomisleka svetujemo uporabnikom s težavami v hrbtenici. Po svojem izgledu ga lahko uvrščamo med dizajnerske stole in je več kot primeren za ljudi, ki od stola veliko pričakujejo. Stol v osnovi ponuja dinamično sedenje, pomik sedeža naprej-nazaj, pomik hrbtišča gor-dol, pomik vzglavnika gor-dol, dodaten nagib hrbtišča glede na sedež, negativni naklon sedeža ter nastavitve rokonaslonov v vse štiri strani.

Pisarniški stol
Pisarniški stol
Pisarniški stol
Pisarniški stol
Pisarniški stol

Manu

Ergonomsko oblikovan pisarniški stol Manu je izjemno udoben pisarniški vrtiljak, namenjen zahtevnejšim uporabnikom. Odlikujejo ga lep design, udobnost, veliko vgrajenih mehanik, ki ponudijo uporabniku natančno nastavitev stola, malo trše pene na sedežu in naslonu ter izjemna cena.

Stol omogoča dobro oporo, dinamično sedenje in je primeren za dolgotrajno sedenje.

Pisarniški stol
Pisarniški stol
Dimenzije Manu

Quadra N, S in V

Ta pisarniški stol ima naslon iz mreže in sedež tapeciran v izbrano tkanino. Mreža je izjemno kvalitetna in dobavljiva v črni, modri in sivi barvi. Pisarniški stol v kombinaciji z mrežo deluje lahkotno in elegantno.

K temu pisarniškemu stolu se lepo kombinirajo konferenčni stoli iz družine Quadra.

Pisarniški stol
Pisarniški stol
Pisarniški stol
Pisarniški stol
Pisarniški stol

Pegasus N in V

Pegasus je ergonomsko oblikovan stol, ki spominja na fotelj. Njegova lastnost je debelejše oblazinjenje, ki skupaj s sinhrono mehaniko uporabniku nudi udobno sedenje. Sedež je nekoliko večji od preostalih modelov in je zato primeren tudi za tiste z dolgimi nogami. Naslon se s svojo obliko sijajno prilega hrbtenici. V hrbtišče stola se dodatno lahko vgradi mehanika za dvig hrbtišča, ki omogoča natančno nastavitev višine ledvenega dela hrbta. V primeru, da je sedež stola za uporabnika prekratek, lahko dodatno vgradimo mehaniko, ki omogoča pomik sedeža po globini. Visok naslon pa uporabniku nudi še dodatno udobje, ko nasloni nanj glavo.

Pisarniški stoli
Pisarniški stoli
Pisarniški stoli

Futura 99 N in V

Ta stol za pisarne ima pod tkanino namensko na naslonu in sedežu debelejšo kvalitetno peno. Tako na videz morda deluje udobnejši od drugih. Od ostalih modelov se loči po vertikalno šivani tkanini in je zato največkrat kombiniran iz dveh različnih barv. Zaradi kombinacije dveh barv in svoje oblike, spominja na izjemno udoben in hkrati igriv ergonomsko oblikovan stol.

Glede na obliko sedeža se ti stoli ločijo na stole za žensko (slika 1, 2) in stole za moškega (slika 3).

Pisarniški stoli
Pisarniški stol
Pisarniški stol
Dimenzije Futura N
Pisarniški stol

Ergon 25

Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli Ergon 25 so vrtiljaki klasične oblike, vendar so zaradi vgrajene sinhrone mehanike primerni za 8 ur sedenja in več. Uporabniku omogočajo dinamično sedenje in zelo dober objem hrbteničnega dela.

Pisarniški stoli
Pisarniški stoli
Pisarniški stoli
Pisarniški stoli
Pisarniški stoli

Izbor opreme (odvisno od modela)

  • glede na podlago PVC kolesa negumirana/gumirana, fi5/6,5cm, z/brez zavore
  • črno PVC/kovinsko podnožje
  • višinsko nastavljiva ročna opirala in naslon
  • drsna plošča sedeža
  • vzglavnik

0